Tlf.: +45 75 25 00 06  |   Mobil: +45 24 80 35 99

tripadvisor-logo-white-tr  ​  

Lyne Kro​

Vi som familie:

Vi er et familie drevet hotel/kro, som har forpagtet Lyne kro & hotel siden 2009, og vi er her stadigt. Vores visioner med hotellet er gode, da vi ser potentialet i stedet, og vi bestræber os hele tiden på at gøre nye og spændende tiltag for vores gæster som besøger os. Vi er 4 i alt som hjælper hinanden på kryds og tværs, så rigtig ”italiensk” kan man vel nok godt kalde os.

Hanne som står i køkkenet til dagligt er kromutter og er den som står for hvad der skal på menuen til dagligt  i sammenarbejde med Ulrik (uddannede tjener & søn af huset), og hun er også den som tager telefonen når I ringer ind og bestiller. 

Ulrik er den uddannet del af familien i selve restaurationsbranchen, og står for ansvaret for vine, menuer, restaurant og gourmet restauranten. Mikkel er det man kalder en ”alt muligt mand”, som fikser det der nu skal fikses på hotellet. Grace er Ulriks kone og er uddannet inden for massage, zoneterapi, yoga og akupunktur. Det er hende som står for massage klinikken på hotellet. (Zheng Qi Klinik).

Historien om Lyne kro:

Lyne Hotel er en gammel landevejs kro der helt tilbage i 1600 tallet eksisterede i Lyne by, dengang lå hotellet ovre på den anden side af vejen, hvor vi i dag ligger på den modsatte side. Før vi overtog Lyne kro & hotel, var det et afholdshotel, men i dag drives det i bedste velgående som en restaurant & kro, hvor vi har prøvet at indrette kroen, med nyt såvel som gammelt, da vi syntes at den gamle krostil godt må forsætte, men med lidt mere moderne glas, bestik og tallerkener. Selve indretningen, er baseret på hjemmelig hygge og med et kro miljø i højsæde. I tidernes morgen var det også et galleri, hvor forskellige kunstnere kom og udstillede deres kunst, så det har vi også taget lidt til os, da kromutter selv maler, har hun også besluttet sig for at udstille, og mange af kunstværkerne kan købes, samme med glaskunsten der er i huset.

Ud over kro, krostue og hotel, havde hotellet også et bryggeri i samme bygning, men det er nu desværre lukket, og i stedet har hotellet fået sig en gourmet restaurant ved navn ”Restaurant Buk Bord”, som er en selvstændig del af hotellet men i samme hus, og det vil sige at vi kører de 2 restauranter uafhængigt af hinanden, da vi har 2 vinkort samt menuer, 1 til kroen og 1 til gourmeten. Menuen i vores gourmeten er hemmelig, men er man ikke til fisk, kød eller ost, skal der lige gøres opmærksom på dette.

Selve hotellet har 8 værelser, hvoraf 6 af dem er med fælles bad/ toilet og de sidste 2 er så af lidt nyere dato, og med eget bad/ toilet. Værelserne er renoveret, med ny høvlet gulve, nye madrasser, og lidt ældre indretning, som passer til selve hotellet. ”Vi er trods alt en gammel kro, og det bevare vi, og det er charme over stedet, så 5 stjernet hotel er vi ikke".

Ikke nok med det har vi også en massage klinik, som vores gæster kan benytte sig af, hvis de skulle havde brug for at løsne lidt op fra hverdagens stress eller bare trænger til at få lidt ren afslapning. Tidsbestilling modtagets ved ankomst, og er muligt at komme ind til klinikken, hvis der er ledige tider.

Tidsbestilling kan bestilles på tlf. 40 48 01 87

Vi ser frem til at servicere Jer.

Med Venlig hilsen

Team Lyne kro & Restaurant Buk Bord​

​​

LUKKET LØRDAG AFTEN FRA Kl 16!
LUKKET
Læs hele nyheden
NYHED - SMØRREBRØDS RESTAURANT FRA 11.30 - 15.00
Vi har fra den 1 feb. åbnet op for god dansk smørrebrød af højbelagt pålæg og hjemmelavet rugbrød samt dressinger. TRYK PÅ "LÆS HELE NYHEDEN, for at komme til vores menukort.
Læs hele nyheden
Ny hjemmeside - velkommen indenfor
Vi har fået lavet ny hjemmeside i samarbejde med DanaWeb A/S. Klik dig rundt på siden og læs mere om Lyne Kro & Hotel.
Læs hele nyheden

lyne kro

Vardevej 93, Lyne

6880 Tarm​

CVR: 33223889

kontakt

smiley